Patisserie Holtkamp

Holtkamp is een begrip in Amsterdam, en ruim daarbuiten. Croquetten en bitterballen worden bij Holtkamp sinds 1969 gemaakt met aandacht en liefde voor smaak. Dagelijks wordt verse ragout gekookt, onder andere van vers rose kalfsvlees, vers rundvlees of Noordzee garnalen . Met toevoeging van groenten, kruiden, specerijen, bloem en slagroom worden de verfijnde producten bereid. D

e bitterballen en croquetten hebben een flinterdun krokant bros korstje van zelfgemaakt broodkruim. Het interieur bestaat uit romige salpicon, is rijk gevuld met garnituur en heeft een goede balans tussen de overige ingrediƫnten. Holtkamp bereidt haar producten zonder toegevoegde conserveringsmiddelen, E-nummers, bindmiddelen en stabilisatoren. Deze bitterbal verdient een mooie plek op jouw borrelkaart!